LENTE – SPRING

LENTE – SPRING

Terwijl de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen heb ik, net zoals de vogels, lente in mijn hoofd.
Ik ruik het als ik buiten ben, de zoete geuren van de lente. Mannetjesmerels dagen elkaar uit om een vrouwtje voor zich te winnen en hier en daar zie je al bloesemtakken..

Verandering
Een nieuw jaar is net begonnen met al haar verrassingen in petto. Gepland of onverwacht. Niet gewenst of juist hevig verlangend. Ik startte met vloggen en stopte: ik vond nog niet de juiste weg om jullie in max 1,5 minuut te vertellen welke mooie gedachten ik in mijn hart droeg. In yogafilosofie bestaan er altijd meerdere wegen die naar Rome leiden; wat goed voor jou is, is misschien wel slecht voor jouw buurman. Deze invalshoeken benaderen in zo’n kort tijdsbestek bleek onmogelijk dus kwam ik niet toe aan de essentie of ik zou moeten generaliseren. Neen dus.

Handvatten
Eigenlijk kan niemand jou adviseren behalve jijzelf. Daarbij is het belangrijk dat je eerlijk naar jezelf bent. Iedere therapeut of yogi geeft je handvatten, maar alleen jijzelf gaat op onderzoek uit en geeft antwoorden*. Anders verval je in geloven ipv weten en dat raad ik af.

Yogaschema
Dus vanwege ieders individuele benadering een yogaschema waarin ruimte is voor privélessen waarin je al jouw vragen kunt stellen. Ik benader jouw vragen volgens de yogafilosofie. Als het nodig is geef ik een helende les maar soms valt een sessie tegen en wordt je met een ‘me-myself&I’ geconfronteerd.

Vanwege praktische redenen starten groepslessen ’s ochtends 9.15 (behalve dinsdagen) en duren één uur.
Daarnaast breidde ik het yogaschema uit:

1 yoga na het werk ‘after work revitalizer’yoga vinyasa flow – voor iedereen ‘als een dans’ weinig uitleg: dóen!:)
2 hormoonyoga ‘awakening the goddess’ (voor mannen én vrouwen) workshop incl abonnement/strippenkaart
3 yoga bij ziekte & herstel graag aanmelden 06-15579525

Zwangerschapsyoga staat niet op het schema maar is wel terug te vinden op de site. Deze lessen biedt ik aan ouders individueel aan.

*Hoe
Zelfstudie en bewustwording maken het eenvoudiger voor je om de juiste antwoorden te ontdekken en regelmatig zijn er geen antwoorden en helpt ‘stil-worden’ oftewel meditatie. Meditatie brengt rust in het hoofd. Yogamar biedt jou de gelegenheid om vóór danwel ná de les stil te zitten. Wens je begeleiding tijdens meditatie of een begeleide meditatie dan is dit ook mogelijk.

Tenslotte
Volgende week zondag staat er weer een familieyogaochtend op het programma. Ik verheug me erop jullie weer te zien met jullie kinderen.
Veel yogaplezier en een prachtig weekend. Binnenkort serveren we weer koffie en ontbijtjes op verzoek of gewoon een stuk taart met koffie! Want gezelligheid hoort er ook bij. Evenals een djembé sessie met mooi weer, klankschalen, Yoshimi’s piano maar alles weer anders en nieuw! Groeten van Marie-José en een práchtig weekend.

As the snow falls down, spring breaths new life in the world around us.

Yoga schedule
From now duration of the classes will be 1 hour and in the mornings we start 9.15.

I added to the schedule:

‘after work revitalizer’yoga vinyasa flow 
2 hormonal yoga ‘awakening the goddess’
3 yoga – illness & recovery please register 06-15579525

Prenatal yoga is not on the schedule but I still teach these classes to parents.

Meditation
Before and after class, you are able to sit & meditate.

At least
Wishing you lots of yoga fun and a lovely weekend. Soon we serve coffee & breakfast or apple pie. And we organize a bowl bath, harp, djembé or a brand new piano session of Yoshimi. Enjoy this lovely weekend! Very kind regards, Marie-José

Quotes about spring

No Comments

Post a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


  • wholesale jerseys espn
  • wholesale jerseys china
  • cheap nfl pro bowl jerseys
  • cheap jerseys china
  • cheap nba jerseys
  • nfl jerseys wholesale
  • wholesale authentic nfl jerseys
  • Discover football jerseys make you charming. Order a pair of football jerseys the most favorite product of super stars for you.