Laatste nieuwsbrief

Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief November

http://eepurl.com/c8tfjT


Nieuwsbrief Oktober

De subtiele wereld van de yogafilosofie
Dagelijks heb je waarschijnlijk duizenden gedachten, positieve gedachten maar ook negatieve en af en toe een sublieme gedachte. Je kunt ze niet zien, niet proeven, toch zijn ze er. Ik vergelijk ze met ‘stroompjes’. Ze hebben een belangrijke invloed op je leven. Op jouw zijn.

Deze gedachten hebben invloed op jouw emoties. Makkelijk gezegd dat je negatieve emoties zou moeten ombuigen naar positieve om gelukkig te zijn.

Voornoemde, onzichtbare wereld, wordt in de yogafilosofie onderzocht en eenvoudig uitgedrukt is yoga een manier om je te leren surfen op de golven van het leven: de ups en de downs. Uiteindelijk met de bedoeling je niet te hechten aan de downs maar ook zeker niet aan de ups.

Hoe vertaal je dan ‘verlichting’ vraag je je misschien af. Want dat las je wellicht dat het doel van yoga oftewel het 8-voudige pad van Patanjali, verlichting bereiken is. Voor jou en mijzelf is het al heel wat om als resultaat een mooi, gelukkig en tevreden ‘state of being’ te behouden (of te bereiken). Yoga leert je accepteren en de kracht ontstaan om de dingen die te veranderen zijn ook daadwerkelijk te veranderen. Wil je meer bereiken in yoga, dan kan dat ook maar wordt er meer gevraagd van jouw discipline. Hoe dan? Vraag je je misschien af. Volgens dat 8-voudig pad van Patanjali. Op mijn website http://www.yogamar.eu/patanjali/ meer.

Wie is Patanjali? Hij schreef de yoga sutra’s oftewel yogaverzen. Sutra’s zijn voor een yoga-beoefenaar vergelijkbaar met de bijbel, de Koran of welk gebedsboek ook met het grote verschil dat yoga geen religie is want er is geen instituut en geloof je nu wel of niet in een god dan is dat prima! Omdat er duizenden jaren geleden nog geen boeken waren zijn deze verzen mond-op-mond doorgegeven en pas 200 jaar voor Chr. opgeschreven.

Verandering
‘No problem can be solved from the same level of consciousness that created it’, Einstein
Oftewel ‘een probleem aanpakken kan enkel door verandering van bewustzijnsniveau’

Onderstaande tekst van de site van Ron van der Post

De mens kan niet groot worden door alleen maar zijn activiteiten te veranderen. Ook al helpen goede daden, het is onwaarschijnlijk dat deze alleen het leven deugdzaam maken. Het is mijn overtuiging dat zijn hele leven zal veranderen als de mens zijn gedachten en wortels verandert.
Verandering, principe en uitgangspunt
Het doel van het leven is de realisatie van het Brahm-bewustzijn, de vereniging met het Allerhoogste. De mogelijkheid om tot realisatie te komen lukt wanneer buddhi (kennis, wijsheid) zuiver en puur wordt.
Brahmrishi Vishvatma Bawraji

http://www.yogastudie.nl/index.php/yoga/yoga-filosofie
Vorig jaar op 25 september openden we Yogamar Loosdrecht en gaf mijn leraar Ron ter ere van de opening een lezing. In juli breidden we Yogamar uit met een Airb&b zodat iedereen deze beleving in de vorm van een retreat (dichtbij) kan genieten. Voor meer info yogabeachhouse@gmail.com

20.9 woensdagavond verplaatst naar donderdagavond:
Yoga Nidra (zoals weken geleden al afgesproken)
*Donderdag 19 oktober gesloten, ik onderga dan een grote kaakoperatie en zou op advies van de deskundigen een week sluiten. Ik sla dat advies in de wind, YOGAMAR IS DUS OPEN. 

Workshop
​Ik startte de workshop ‘New You’ van 10 sessies. Omdat het ontzettend fijn is met elkaar te werken aan dezelfde stappen, start ik graag nog een groep, op een maandag of vrijdag bijvoorbeeld maar suggesties zijn welkom!
-1 uur yoga (vergelijkbaar met Dynamische yoga)
-0,5 uur meditatie (met uitleg)
-0​,5 uur​ ​yoga​filosofie in de praktijk​ (luchtig, iets waar je daadwerkelijk iets aan hebt)​
​10​ lessen​​ & yoga cadeau € 175,00.
​Ook vind ik het leuk vinden om over een maand of twee weer een groepje zwangeren te begeleiden dus kén je iemand, laat die persoon weten dat je bij mij aan het juiste adres bent.​

Privéles
Privélessen zijn duur. Om jullie hierin tegemoet te komen, betaal je met twee strippen op jouw strippenkaart. Überhaupt is een strippenkaart voordelig als je niet regelmatig meedoet. Zie prijzen op de website. Laat me daarom weten als je een andere factuur wenst

Opladen

Is de vakantie voor jou te lang geleden? Blijf na de yogales overnachten met ’s ochtends weer yoga óf je slaapt de klok rond. ’s Middags een veganistische of vegetarische lunch (gegarandeerd lekker). En overdag lezen, wandelen, rennen of lekker staren naar de hemel…

​Tot gauw​ ​en hartelijke, inspirerende groeten van Marie-José

September….

AUGUSTUS

New School Year, New You
We zoeken jou! We are looking for you!
Holiday is a time for reflection, resolutions and turning over a new page.
At Yogamar Europe, we want to encourage restorative behavior in all its forms. We developed a yoga program for ten Wednesday mornings. Everybody who subscribes receives a yoga related giveaway.

Vakantietijd biedt tijd voor reflectie en bezinning. Nadenken hoe je jouw leven nóg beter in kunt vullen.
Yogamar begeleid je graag en ontwikkelde een yogaprogramma voor tien woensdagochtenden. Schrijf je je in, dan ontvang je een origineel yogacadeau.

Yoga retreat
October 6 – 8
17pm – 10am

€ 190

€ 150
SIGN UP NOW

‘New you’ workshop 10x
Every Wednesday
9am – 11pm

€ 175,00 incl. yoga giveaway!
SIGN UP NOW

A new school year means also for you new possibilities. Time for yourself.
We offer you the possibility for subscribtions, strippenkaarten or this workshop of 10 Wednesday mornings. Een nieuw schooljaar biedt ook mogelijkheden. Schenk jezelf een cadeau, éénmaal per week twee uur lang yoga bij Yogamar Europe.

Copyright © www.yogamar.eu | 2017 | YOGAMAR EUROPE | All rights reserved.

Our mailing address is: Yogabeachhouse@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

‘s-Gravelandsevaartweg 3 | 1231 NL | LOOSDRECHT | NETHERLANDS | EUROPE
LOVE – SERVICE – WISDOM

 

No Comments

Post a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 • wholesale jerseys espn
 • wholesale jerseys china
 • wholesale jerseys
 • wholesale authentic sports jerseys
 • cheap nfl pro bowl jerseys
 • cheap nfl super bowl jerseys
 • cheap super bowl jerseys
 • wholesale nba jerseys
 • cheap jerseys china
 • cheap nba jerseys
 • nfl jerseys wholesale
 • wholesale authentic nfl jerseys
 • Jerseys For Cheap