Retreat night & day

Retreat 'Amsterdam lakes'

YOGAMAR VOOR UW YOGARETREAT – YOGAVAKANTIE – is prachtig gelegen aan de ‘s-Gravelandsevaart in Loosdrecht en een ideale uitvalsbasis. Ook ‘Amsterdam Lakes’ genoemd vanwege haar prachtige plassen met lommerrijke natuur. Yogamar is gevestigd in een in 2016 geheel gerestaureerde Middeleeuwse boerderij. Op de 1e verdieping treft u twee tweepersoonskamers voor vier personen met gedeelde badkamer aan. De begane grond voorziet in een badkamer en yogashala, het Yogabeachhouse. De losstaande hooischuur is ingericht als werkplaats met yoga artikelen zoals mala’s, yogapants, eco-zeep.

We bieden overnachting aan voor vier personen, 2x een tweepersoons slaapkamer met twee bedden, gesitueerd boven de yogashala op de eerste verdieping. In de slaapkamer treft u een kast aan met föhn, ecologische douchegel, shampoo en lotion. Een strijkplank met ijzer behoort eveneens tot de voorzieningen.

BELANGRIJK
De kamers zijn gesitueerd bóven de yogashala ‘het Yogabeachhouse’, toegankelijk via een vaste trap van circa 20 treden en de kamers zijn gehorig. Het is daarom aan te raden om mee te doen met de yogalessen, danwel erop uit te gaan. Ook omdat de badkamer zich in de yogashala bevindt. Daartegenover staat dat, zodra u meedoet met de lessen en/of erop uit gaat, u hier geen hinder van ondervindt. Voornoemde weegt niet op tegen de práchtige kamer en lommerrijke omgeving met prachtige dorpen en steden (Amsterdam, Utrecht) op steenworp afstand, daarnaast de vaart (met aanlegsteiger) voor de deur.

De gemeenschappelijke ruimtes
Op de begane grond treft u de yogashala ‘het Yogabeachhouse’ aan waar u een badkamer met wastafel, douche en toilet aantreft. Maakt u geen gebruik van de yogales, dan is de badkamer op de eerste verdieping in het voorhuis beschikbaar. Het yogabeachhouse behoort tot de gemeenschappelijke ruimtes evenals de tuin.

Innerlijke mens
Voorafgaande de yogales bieden we u graag koffie aan op ons terras in de schaduw of bij slecht weer binnen in het ‘Yogabeachhouse’. We gebruiken een vegetarische middagmaaltijd na de yogales, u bent daarin vrij om met ons deze maaltijd te nuttigen.
Voor een uitgebreidere kaart verwijzen we u graag naar het naastgelegen restaurant Het Bruggetje waar traditionele en streekgerechten bereid worden, op verzoek vegetarisch of dieet.

Omgeving en activiteiten
Natuurlijke, historische of typische bezienswaardigheden in de nabije omgeving, bijvoorbeeld het Geologisch Museum Hofland. Botanische tuin Pinetum Blijdestein.
Amsterdam ligt op steenworp afstand (OV voor de deur).
Daarnaast bent u van harte uitgenodigd om yogalessen te volgen. Fietsen staan tot uw beschikking. Of een vissersbootje of supplanken voor een beleving op de plassen. Voor wandelroutes verwijs ik naar de app natuurmonumenten.nl.

Uiteraard is wifi aanwezig.

Yogamar ligt aan een doodlopende weg, dus weinig verkeer. Een restaurantje op de hoek en bv. bakker, natuurwinkel op een kilometer afstand.

Vervoer
OV op 10 meter afstand. In het weekend rijden minder bussen. CS Hilversum op 15 fietsminuten.
Andere dingen om rekening mee te houden
Vanwege yogashala is het een feit dat sommige uren heerlijk rustig zijn hier. Zonder dat het saai is! Na yoga genieten we gezamenlijk lunch of thee en geven alle info die nodig is.

Bel voor meer informatie 06-15579525 met Marie-José of e-mail yogabeachhouse@gmail.com

 

 


 • wholesale jerseys espn
 • wholesale jerseys china
 • wholesale jerseys
 • wholesale authentic sports jerseys
 • cheap nfl pro bowl jerseys
 • cheap nfl super bowl jerseys
 • cheap super bowl jerseys
 • wholesale nba jerseys
 • cheap jerseys china
 • cheap nba jerseys
 • nfl jerseys wholesale
 • wholesale authentic nfl jerseys
 • Jerseys For Cheap