INFO

Anders dan andere yogascholen in ’t Gooi is de Yogamar-shala ‘het Yogabeachhouse’ gesitueerd aan een straatje aan de vaart waar auto’s te gast zijn. Zonder één oefening te hebben gedaan, ontspan je. In het prille voorjaar ontluikt bloesem en hoor je vogels fluiten. Het stiltegebied op steenworp afstand maakt dat heerlijke geuren van kruiden je omarmen. De luchten tekenen een prachtig palet aan kleuren, iedere dag.

‘s-Gravelandsevaartweg 3
Loop je het grindpad op, dan ga je de 2e deur binnen. De boeddah links van de deur wijst je de weg. De koperen deurknop draai je naar rechts. Je schoenen, jas etc rechts als je binnenkomt. Mocht je jouw yogamatje vergeten zijn dan staat er iets verder rechts bij de piano vast nog een matje voor je.
Zoek in stilte een plekje waar je je thuisvoelt en ben je met een bekende, ga dan op afstand van elkaar zitten zodat je echt de kans krijgt om naar binnen te keren.
Niet altijd is het rustig in de shala, soms overwint het enthousiasme van de anderen en mijzelf..

Mijn doel is om je te begeleiden zonder veel adjustments zodat je naar een diepe vorm van meditatieve beweging gaat.

Ik verheug me je te ont-moeten op de mat, Marie-José

Mijn naam is Marie-José Geurs-van Geffen en studeerde de 5000 jaar oude yogafilosofie van Patanjali aan de yogaschool van Ron van der Post. Deze school is geregistreerd bij het Chandigarh Brahmrishi Yoga Training College in India, een onderdeel van de Punjab University van Jaipur. 


  • wholesale jerseys
  • Discover football jerseys make you charming. Order a pair of football jerseys the most favorite product of super stars for you.