INFO

DYNAMISCHE HATHA YIN HORMOON ZWANGERSCHAPS YOGA NIDRA PRIVÉ THERAPIE YOGAOVERNACHTING
Gebaseerd op de aloude yoga tradities, zonder onze huidige Westerse cultuur uit het oog te verliezen. Mijn doel is om je te begeleiden zonder veel ‘adjustments’ (correcties) zodat je naar een diepe vorm van meditatieve beweging gaat. Uiteraard zijn de Yin en/of Hatha yogalessen zacht maar intens en voor iedereen toegankelijk. Dynamische lessen zijn ook fysiek intens.

Na de yogasessie een heerlijke ontspanning met korte voet- en tempelmassage met etherische massageolie van o.a. sesam, lavendel, geranium. In combinatie met een vleugje Japanse wierook en kopje kruidenthee is yoga bij Yogamar perfect.

Wie ben ik?
Mijn naam is Marie-José Geurs-van Geffen. Ik ben getrouwd met een geweldige man en samen hebben we een prachtig patchworkgezin: twee kinderen uit eigen buik én twee cadeaukinderen! We wonen aan de vaart in Loosdrecht, in een verbouwde boerderij en de voormalige koeienstal is nu in gebruik als yogashala, ons ‘Yogabeachhouse’ met mogelijkheid om op de eerste verdieping te overnachten. De moodlights, de akoestiek en authentieke en industriële details geven de ruimte de juiste atmosfeer. Zeker met de Yamaha piano op de achtergrond en de boeddha op de lees- en eettafel, mijn oude Burton snowboard en andere gedenkwaardige voorwerpen.

 

Ik studeerde de 5000 jaar oude yogafilosofie van Patanjali aan de yogaschool van Ron van der Post. Deze school is geregistreerd bij het Chandigarh Brahmrishi Yoga Training College in India, een onderdeel van de Punjab University van Jaipur. Dit klinkt misschien ‘ver weg’, toch leerde ik hier juist op een heel aardse manier kijken en yoga integreren in mijn dagelijkse bestaan. Alhoewel deze theorie niet in alle opzichten míjn waarheid is, biedt het álle handvatten voor het leven.
Afgezien van de structuur waarvan in yoga sprake is, geef ik op een flexibele wijze yoga en is het voor mij belangrijker om vreugde, geduld, liefde en vertrouwen in de les over te brengen. Dit alles gepaard met een glimlach.

Als jíj deze vreugde weer doorgeeft aan jouw naasten, dan wordt deze wereld zó mooi!

Opleiding Ron van der Post: http://www.yogastudie.nl

Iedere dag ben ik dankbaar en leef ik dit leven ten volste met liefde, licht en overgave

Yoga is een wetenschap gebaseerd op een volmaakte toepassing van goed omschreven middelen om te komen tot een weliswaar onbekend maar bepaald doel. Dat de meeste mensen het uitwendige pad betreden is mooi, zoveel voordelen zijn er te behalen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Yogatherapie begint met een individuele les van ongeveer 50 minuten tot anderhalf uur.  Naast een gesprek komen ook houding, flexibiliteit en spierkracht aan bod. Aan de hand hiervan komt een persoonlijk oefenprogramma tot stand. De oefeningen zijn aangepast aan het individu en gericht op het herstel van lichamelijk en geestelijk evenwicht. Het programma is doorgaans makkelijk te integreren in het dagelijks leven. Advies over dieet of leefstijl kan deel uit maken van het programma. De voorgeschreven oefeningen komen voort uit Hatha yoga en omvatten losmaakoefeningen (pavanmuktasana), houdingen (asana), ademhalingsoefeningen (pranayama), series (vinayasa) en ontspanningsoefeningen (yoga nidra of meditatie). Het oefenprogramma wordt regelmatig aangepast. Normaliter is er na twee of drie lessen een duidelijke verbetering.

Effect
Gewone Hatha yoga heeft al een groot effect op ons gevoel van welbevinden. Toch is elk lichaam uniek, met een eigen geschiedenis van ziektes, blessures, pijn en stress. Wat is het verschil met een privéles of yogatherapie? Met yogatherapie ga je een stap verder. Afspraken kunnen naar behoefte ook met andere disciplines worden gemaakt zodat het effect onvermijdelijk wordt.


  • wholesale jerseys espn
  • wholesale jerseys china
  • cheap nfl pro bowl jerseys
  • cheap jerseys china
  • cheap nba jerseys
  • nfl jerseys wholesale
  • wholesale authentic nfl jerseys
  • http://www.yogamar.eu/wp-content/uploads/2015/11