GENIETEN

GENIETEN

Nieuwsbrief juni
Het is heerlijk warm buiten en we genieten intens van de zon, het water en elkaar. Binnen in ons ‘yogabeachhouse’ blijft het aangenaam koel en inmiddels deden we ook yoga in onze tuin!
BUITENYOGA
Waarom? We ademen dan nóg meer en iedereen weet hoe belangrijk ‘buiten bewegen’ is om gezond en fit te blijven. Eerlijk is eerlijk, ik vind het lastig want mijn ruimte en vrijheid zijn oneindig. Echt wennen!
SUPPEN
Eindelijk sup-boards thuis, wat een genot! Dus, mochten jullie op één van de rustigere ochtenden zin hebben in een supboardtochtje dan pas ik mijn rooster graag aan en gaan we het water op. Om te peddelen wel te verstaan. Voor échte suplessen verwijs ik naar IKSUP in Loosdrecht, al jarenlang geeft Ingrid de allerbeste lessen. www.iksup.nl (deze schoenmaakster blijft bij haar leest)
WORKSHOPS
Het kwam er even niet van om workshops te plannen, afgelopen tijd was ik lekker bezig met Yoga Nidra (een aanrader, doe eens mee op een vrijdagavond of op een tijdstip vermeld op het schema http://www.yogamar.eu/ ). Meedoen betekent ongetwijfeld een ongekend ontspannen ervaring.
Te plannen workshops:
Djembe-, klankschalenworkshop. Andere ideeën welkom.
FACTUUR
Ik stuur iedereen maandelijks – voor de eerste van de maand – een factuur zodat niet alleen mijn lessen maar ook de administratie op orde blijft. Misschien kun jij deze factuur indienen bij jouw verzekeringsmaatschappij, of als aftrek voor jouw belasting. Besluit je geen yoga te volgen die maand, dan delete je de factuur: logisch toch!
TENSLOTTE
Schema: ik adviseer je om vóórdat je in je auto springt, de fiets pakt of rennend naar Yogamar gaat, éven op het schema te kijken. Liefst nog eerder want héél af en toe vraag ik je te registreren. Vooral op de momenten dat ik afmeldingen heb of anders. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de les inhoudelijk aangepast wordt, geheel afhankelijk van de zon, de maan, het seizoen, vakantietijd en nog veel meer..
Parkeren
Probeer zoveel mogelijk op afstand te parkeren als er bij ons huis geen plaats meer is… Onze buren zijn jullie heel dankbaar.

Vragen
Aarzel nooit om vragen te stellen, wensen kenbaar te maken. Geen vraag is me vreemd.

 

Ik wens je een prachtig vervolg van de lente.

 

Eten en Drinken
 
Toen zei een oude man, een herbergier: ‘Vertel ons over Eten en Drinken’.
En hij zei: Ik zou willen dat je je kon voeden met de geur van de aarde en je kon sterken aan het licht, maar moet je doden om te eten, het jong zijn moeders melk ontzeggen om je dorst te lessen, wees dan daarbij vol eerbied. En laat je tafel een altaar zijn waarop je het zuivere en onschuldige van bos en veld offert aan de mens in zijn meest zuivere en onschuldige vorm.
 
Laat je hart spreken tot het dier dat je doodt:
‘De macht die jou nu doodt, zal ook mij doden en ook ik zal voedsel zijn. Want zoals ik over jouw leven beslis, zo zal een hogere macht over mijn leven beslissen. Jouw bloed en mijn bloed zijn slechts het sap dat de hemelse boom voedt’.
En laat je hart spreken tot de appel die je kauwt: ‘Jouw zaad zal voortleven in mijn lichaam en de knoppen die jij zou krijgen, zullen bloeien in mijn hart.
Kahlil Gibran

Namasté,
 
 
No Comments

Post a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 • wholesale jerseys espn
 • wholesale jerseys china
 • wholesale jerseys
 • wholesale authentic sports jerseys
 • cheap nfl pro bowl jerseys
 • cheap nfl super bowl jerseys
 • cheap super bowl jerseys
 • wholesale nba jerseys
 • cheap jerseys china
 • cheap nba jerseys
 • nfl jerseys wholesale
 • wholesale authentic nfl jerseys
 • Jerseys For Cheap