Yogavormen

Try and feel the benefits!

 DYNAMISCHE HATHA
Intense lessen waarbij iedereen welkom is. Ik ben er als je me nodig hebt maar vooral laat ik je jouw eigen grenzen ontdekken en uit de comfortzone gaan. Vergelijk mijn yogalessen met sporten vanuit een innerlijke zachtheid en spiritualiteit.
Dynamische yoga geeft je de ruimte om per dag aan te geven hoe je dit proces doorleeft: de ene dag topsport, de andere dag meditatief…jij geeft de grens aan: jij zegt ‘neen’ of gaat juist een stapje verder. Onderzoeken van dit proces brengt ook in het dagelijks leven veel! Een easy flow les is een uitvloeisel van zo’n les maar veel luchtiger, als een dans.

YOGA NIDRA
Vergelijkbaar met een ‘aromatisch bad’ en heel anders dan een Dynamische les want na enkele zachte oefeningen ga je lekker liggen op jouw yogamat. Op het schema staat Rejuvenating Yoga met Yoga Nidra omdat we starten met oefeningen die we met een moeilijk woord Pawanmuktasan oefeningen noemen waarmee we prana in een (vaak moe) lichaam brengen. Als je moe bent of onrustig zijn deze oefeningen juist aangenaam omdat het zachte oefeningen zijn.

Eén uur YOGA NIDRA staat gelijk aan vier uur slaap.
Slapen kan ook onrust geven, denk aan ‘enge dromen’. Slaap is nodig. Je ‘tankt’ dan als het ware bij de bron. Rust is ook nodig en met YOGA NIDRA de perfecte manier.
Waarom?
Het heelt lichaam en geest.
Door diepe ontspanning ontstaan theta en deltagolven die je helpen om herinneringen/trauma’s op te lossen zodat je ook op dieper niveau ontspant.
Spierspanning/stress neemt af, bloeddruk/hartslag daalt.

ZWANGERSCHAPSYOGA
Ik geef graag, op afspraak ZWANGERSCHAPSYOGA aan jou als je zwanger bent. De vader of coach is natuurlijk ook heel welkom.
Mijn jarenlange ervaring als zwangerschapsyogadocente maakt dat je mijn yogalessen toch kan volgen als je zwanger bent!

BEDRIJFSYOGA
Graag geef ik stoelyoga of een andere vorm van yoga aan uw medewerkers.

Wil je als mens veranderen dan kan dat alleen als je jouw gedachten en wortels verandert.
Een verandering van het denken kan niet bereikt worden door geforceerd te denken maar door zorgvuldige overpeinzing, bezinning en contemplatie. 


  • wholesale jerseys
  • Discover football jerseys make you charming. Order a pair of football jerseys the most favorite product of super stars for you.