Yogavormen

Try and feel the benefits!
DYNAMISCHE HATHA
Vergelijk mijn yogalessen met sporten vanuit een innerlijke zachtheid en spiritualiteit.
Dynamische yoga geeft je de ruimte om per dag aan te geven hoe je dit proces doorleeft: de ene dag topsport, de andere dag meditatief…jij geeft de grens aan: jij zegt ‘neen’ of gaat juist een stapje verder. Onderzoeken van dit proces brengt ook in het dagelijks leven veel! Een easy flow les is een uitvloeisel van zo’n les maar veel luchtiger, als een dans.
YOGA NIDRA
Vergelijkbaar met een ‘aromatisch bad’. Vaak voorafgegaan door .. moeilijk woord voor zeer zachte oefeningen.. Pawanmuktasan oefeningen waarmee we prana in een (vaak moe) lichaam brengen. 
Door diepe ontspanning ontstaan theta en deltagolven die je helpen om herinneringen/trauma’s op te lossen zodat je ook op dieper niveau ontspant.
Spierspanning/stress neemt af, bloeddruk/hartslag daalt.
ZWANGERSCHAPSYOGA
Iedere zondagavond 19.30 uur. Daarnaast geef ik privélessen.
Mijn jarenlange ervaring als zwangerschapsyogadocente maakt dat je ook diverse yogalessen op het schema kan volgen als je zwanger bent, ik weet precies welke oefeningen goed en voor welke oefening je een alternatieve oefening krijgt.
BEDRIJFSYOGA
Stoelyoga, Nidra of andere Yogavormen.

HIGHSCHOOLYOGA
Zeker voorafgaande de examens een múst voor de jong-volwassenen!


  • wholesale jerseys
  • Discover football jerseys make you charming. Order a pair of football jerseys the most favorite product of super stars for you.