Yoga retreat

Yoga retreat

YOGAMAR – YOGAVAKANTIE is prachtig gelegen aan de ‘s-Gravelandsevaart in Loosdrecht, ‘Amsterdam Lakes’ vanwege haar prachtige plassen en lommerrijke natuur. Wij bieden u aan:
2X TWEEPERSOONSKAMERS MET GEDEELDE BADKAMER OP BEGANE GROND.

Yogamar is gevestigd in een in 2016 geheel gerestaureerde Middeleeuwse boerderij. Op de 1e verdieping van ‘De Deel’, de voormalige koeienstal treft u de twee tweepersoonskamers voor vier personen aan en op de begane grond van ‘De Deel’, in de yogashala – Yogabeachhouse, de gedeelde badkamer. De slaapkamers zijn bereikbaar via een trap.

In de slaapkamer treft u een kast aan met föhn, ecologische douchegel, shampoo en lotion. Een info map. Een strijkplank met -ijzer behoort eveneens tot de voorzieningen. Uiteraard treft u een waterkoker, een karaf, glazen, drinkbekers, lepeltjes en de meest verrukkelijke koffie- en theesoorten aan. ‘Slow coffee’ is uiteraard op verzoek verkrijgbaar.

BELANGRIJK
De kamers zijn gesitueerd bóven de yogashala ‘het Yogabeachhouse’, toegankelijk via een vaste trap van circa 20 treden en de kamers zijn gehorig. Het is daarom aan te raden om mee te doen met de yogalessen, een stiltemoment in te lassen, dan wel eropuit te gaan. Ook omdat de badkamer zich in de yogashala bevindt. Daartegenover staat dat, zodra u meedoet met de lessen en/of erop uit gaat, u hier geen hinder van ondervindt. Voornoemde weegt niet op tegen de práchtige kamer en lommerrijke omgeving met prachtige dorpen en steden (Amsterdam, Utrecht) op steenworp afstand, daarnaast de vaart (met aanlegsteiger) voor de deur.

Gemeenschappelijke ruimten
Op de begane grond treft u de yogashala ‘het Yogabeachhouse’ met badkamer met wastafel, douche en toilet. Maakt u geen gebruik van de yogales, dan is de badkamer op de eerste verdieping in het voorhuis beschikbaar. Het yogabeachhouse behoort tot de gemeenschappelijke ruimten evenals de tuin.

Innerlijke mens
Voor een uitgebreidere kaart verwijzen we u graag naar het naastgelegen restaurant Het Bruggetje waar traditionele en streekgerechten bereid worden, op verzoek vegetarisch of dieet.

Omgeving en activiteiten
Natuurlijke, historische of typische bezienswaardigheden in de nabije omgeving, bijvoorbeeld het Geologisch Museum Hofland. Botanische tuin Pinetum Blijdestein.
Amsterdam ligt op steenworp afstand – 20 autominuten (OV – 20 minuten – voor de deur).
Een dames- en herenfiets staan tot uw beschikking. Of een vissersbootje of sportiever supboards voor een beleving op de plassen. Voor wandelroutes verwijs ik naar de app natuurmonumenten.nl.
Uiteraard is wifi aanwezig ‘versterker’ ‘yogamar1’.
Yogamar ligt aan een doodlopende weg, dus weinig verkeer. Een restaurantje op de hoek en bv. bakker, natuurwinkel op een kilometer afstand.

Vervoer
OV op 10 meter afstand. In het weekend rijden minder bussen. CS Hilversum op 15 fietsminuten en wandelen vanuit busstation in minst gunstige situatie 2,4 km’s.
Andere dingen om rekening mee te houden

Bel voor meer informatie 06-15579525 met Marie-José of e-mail yogabeachhouse@gmail.com

Tenslotte
De losstaande hooischuur is ingericht als werkplaats waar ik eventueel yoga gerelateerde artikelen verkoop zoals skirts, yogapants, ‘Home made Swedisch eco-soap for ‘healthy glowing hair & skin’, yoni-egg’s, de meest verrukkelijke wierook uit KYOTO, Japan! (incense) verkoop.

No Comments

Post a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 • wholesale jerseys espn
 • wholesale jerseys china
 • wholesale jerseys
 • wholesale authentic sports jerseys
 • cheap nfl pro bowl jerseys
 • cheap nfl super bowl jerseys
 • cheap super bowl jerseys
 • wholesale nba jerseys
 • cheap jerseys china
 • cheap nba jerseys
 • nfl jerseys wholesale
 • wholesale authentic nfl jerseys
 • Jerseys For Cheap